Menu
Your Cart

EKO

Merk: EKO
Op zoek naar een robuuste en duurzame pedaalemmer met een strak design? Dan is de EKO Artistic pedaalemmer iets voor jou! Deze pedaalemmer heeft een slanke ronde vorm en strakke lijnen waardoor hij er gelikt uitziet. Het metalen pedaal z..
€ 47,18
Excl. BTW:€ 38,99
Merk: EKO
Wat ziet hij er gelikt uit! Nee, niet je buurman maar je EKO Artistic pedaalemmer. Door de slanke ronde vorm, de strakke lijnen en het metalen pedaal is hij robuust en duurzaam. Kies het juiste formaat voor in de badkamer of in de keuken..
€ 69,00
Excl. BTW:€ 57,02
Merk: EKO
Wat ziet hij er gelikt uit! De EKO Artistic pedaalemmer is door zijn slanke ronde vorm, strakke lijnen en het metalen pedaal robuust en duurzaam. Deze prullenbak past perfect in de badkamer of keuken en is verkrijgbaar in verschillende f..
€ 33,88
Excl. BTW:€ 28,00
Merk: EKO
Eko afvalscheider Triomf, inhoud 3x45 L, zwart..
€ 769,10
Excl. BTW:€ 635,62
Merk: EKO
Deze EKO pedaalemmer heeft een kunststof binnenemmer met een inhoud van 30 liter. De pedaalemmer is voorzien van een afvalzakring die de afvalzak mooi op zijn plek houdt en is voorzien van een gedempt deksel waardoor het deksel geruisloo..
€ 68,99
Excl. BTW:€ 68,99
Merk: EKO
Deze EKO pedaalemmer heeft een kunststof binnenemmer met een inhoud van 5 liter. De pedaalemmer is voorzien van een afvalzakring die de afvalzak mooi op zijn plek houdt en is voorzien van een gedempt deksel waardoor het deksel geruisloos..
€ 23,00
Excl. BTW:€ 23,00
Merk: EKO
Simpel doch stijlvol, dat is de Artistic pedaalemmer van EKO. Deze klassieke, ronde pedaalemmer is gemaakt van stevig RVS en staat mooi in iedere keuken. Bestel EKO Artistic Pedaalemmer 20 Liter online bij fonQ. Alle EKO Afvalemmers uit voorraad leverbaar. Voor 14:00 besteld, maandag in huis..
€ 45,99
Excl. BTW:€ 45,99
Merk: EKO
Wat ziet hij er gelikt uit! Nee, niet je buurman maar je EKO Artistic pedaalemmer. Door de slanke ronde vorm, de strakke lijnen en het metalen pedaal is hij robuust en duurzaam. Kies het juiste formaat voor in de badkamer of in de keuken. Bestel EKO Artistic RVS Pedaalemmer 12 Liter online bij fonQ...
€ 40,38
Excl. BTW:€ 40,38
Merk: EKO
Van een lege wc-rol tot een leeg pak melk. Je dagelijkse afval wil je in een fijne afvalemmer gooien, het liefst in een mooie, hoge boog! Trap zachtjes het pedaal van de EKO Belle Deluxe in en mikken maar. Als het mis gaat, mag je nog een keertje. Bestel EKO Belle Deluxe Pedaalemmer 12 Liter online ..
€ 45,00
Excl. BTW:€ 45,00
Merk: EKO
Van een lege wc-rol tot een leeg pak melk. Je dagelijkse afval wil je in een fijne afvalemmer gooien, het liefst in een mooie, hoge boog! Trap zachtjes het pedaal van de EKO Belle Deluxe in en mikken maar. Als het mis gaat, mag je nog een keertje. Bestel EKO Belle Deluxe Pedaalemmer 3 Liter online b..
€ 29,99
Excl. BTW:€ 29,99
Merk: EKO
Van een lege wc-rol tot een leeg pak melk. Je dagelijkse afval wil je in een fijne afvalemmer gooien, het liefst in een mooie, hoge boog! Trap zachtjes het pedaal van de EKO Belle Deluxe in en mikken maar. Als het mis gaat, mag je nog een keertje. Bestel EKO Belle Deluxe Pedaalemmer 5 Liter online b..
€ 33,99
Excl. BTW:€ 33,99
Merk: EKO
Deze pedaalemmer van EKO en met 3 liter inhoud, is handig voor in de badkamer...
€ 29,99
Excl. BTW:€ 29,99
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 77