Menu
Your Cart

Curver

Merk: Curver
Deze functionele pedaalemmer met een simpel design past gemakkelijk in elke huisstijl. Hij is verkrijgbaar met 1 compartement en in een duo versie met 2 compartimenten. Bestel Curver Compatta Duo Prullenbak 23L+23L - Grijs|Zwart online bij fonQ. Alle Curver Afvalemmers uit voorraad leverbaar. Voor 2..
€ 46,95
Excl. BTW:€ 46,95
Merk: Curver
Deze functionele pedaalemmer met een simpel design past gemakkelijk in elke huisstijl. Hij is verkrijgbaar met 1 compartement en in een duo versie met 2 compartimenten. Bestel Curver Compatta Prullenbak 50L - Grijs|Zwart online bij fonQ. Alle Curver Afvalemmers uit voorraad leverbaar. Voor 23:59 bes..
€ 42,29
Excl. BTW:€ 34,95
Merk: Curver
De Curver Duo Decobin Afvalbak - Rechthoekig - 10L + 18L - Metallic is een design product onder de afvalbakken. De bak is voorzien van twee verschillende binnenemmers, zodat het erg gemakkelijk wordt om..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 49,95
Merk: Curver
De Curver Decobin Afvalbak heeft de uitstraling van metaal en de voordelen van kunststof waardoor hij niet roest, niet deukt, licht is van gewicht, eenvoudig te reinigen en vingerafdrukken niet zichtbaar zijn. Bestel Curver Decobin Duo Prullenbak - 23L+23L - Metallic online bij fonQ. Alle Curver Afv..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 64,95
Merk: Curver
De Curver Decobin DUO Afvalbak - Rechthoekig - 23L + 23L heeft de uitstraling van metaal en de voordelen van kunststof waardoor hij niet roest, niet deukt, licht is van gewicht, eenvoudig te reinigen en vingerafdrukken..
€ 102,95
Excl. BTW:€ 85,08
Merk: Curver
De Curver Decobin Afvalbak heeft de uitstraling van metaal en de voordelen van kunststof waardoor hij niet roest, niet deukt, licht is van gewicht, eenvoudig te reinigen en vingerafdrukken niet zichtbaar zijn. Bestel Curver Decobin Duo Prullenbak - 26L+26L - Rechthoekig - Cool Grey online bij fonQ. ..
€ 69,95
Excl. BTW:€ 69,95
Merk: Curver
Deze Decobin pedaalemmer van Curver heeft een ovaal ontwerp, waardoor je hem strak tegen de muur plaatst. De pedaalemmer gemaakt van stevig kunststof; dit roest niet, deukt niet en je ziet er geen vingerafdrukken op! Bestel Curver Decobin Pedaalemmer 5 Liter online bij fonQ. Alle Curver Afvalemmers ..
€ 27,15
Excl. BTW:€ 27,15
Merk: Curver
De Curver Decobin Afvalbak - Rechthoekig - 50L heeft de uitstraling van metaal en de voordelen van kunststof waardoor hij niet roest, niet deukt, licht is van gewicht, eenvoudig te reinigen en vingerafdrukken niet zicht..
€ 99,95
Excl. BTW:€ 99,95
Merk: Curver
De Curver Decobin Afvalbak heeft de uitstraling van metaal en de voordelen van kunststof waardoor hij niet roest, niet deukt, licht is van gewicht, eenvoudig te reinigen en vingerafdrukken niet zichtbaar zijn. Bestel Curver Decobin Prullenbak - 65L - Rechthoekig - Cool Grey online bij fonQ. Alle Cur..
€ 59,95
Excl. BTW:€ 59,95
Merk: Curver
De Curver Decobin Pedaalemmer heeft de uitstraling van metaal en de voordelen van kunststof waardoor hij niet roest, niet deukt, licht is van gewicht, eenvoudig te reinigen en vingerafdrukken niet zichtbaar zijn. Beschi..
€ 83,20
Excl. BTW:€ 68,76
Merk: Curver
De Curver Decobin Afvalbak heeft de uitstraling van metaal en de voordelen van kunststof waardoor hij niet roest, niet deukt, licht is van gewicht, eenvoudig te reinigen en vingerafdrukken niet zichtbaar zijn. Bestel Curver Decobin Prullenbak- 50L - 39x29x72 cm - Zwart online bij fonQ. Alle Curver A..
€ 66,49
Excl. BTW:€ 54,95
Merk: Curver
De Curver Decobin Slim Afvalbak - Rechthoekig - 25L heeft een metaal look maar de voordelen van kunststof: roest niet, deukt niet, laat geen vingerafdrukken achter en is zeer eenvoudig te reinigen. Door zijn eigentijdse..
€ 83,09
Excl. BTW:€ 68,67
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 30